OCIJENI

1 otopinu Solocarea od 90 ml kupite, jednu poklanjamo

0 pregleda/dan | Objavljeno: 21.07.2014. 17:29

Kupnjom jedne SoloCare otopine od 90 ml na poklon dobivate još jednu! Ovo praktično pakiranje zgodno je za putovanja i stane u svaku torbicu!

Solocare aqua - sve u jednom otopina za čišćenje, ispiranje, dezinfekciju, vlaženje i uklanjanje proteina s mekih kontaktnih leća.

Tekućina SoloCare Aqua namijenjena je za čišćenje, dezinfekciju, vlaženje, hidrataciju i njegu svih vrsta mekih kontaknih leća. Antidehidracijska tehnologija Hydrolock održava kontaktne leće vlažnima i na taj način osigurava veću udobnost nošenja leća tijekom cijelog dana. To je prvi proizvod za održavanje kontaktnih leća na tržištu uz koji ide antibakterijska posudica.
Preporučuje se ljudima koji provedu puno vremena u zadimljenim prostorijama, zagađenom zraku, ispred računala ili televizora, ljudima koji borave u prostorima koji su grijani ili hlađeni klimatizacijskim uređajima.
Solocare aqua tekućina pomaže zaštititi oči od gubitka vlage i pruža dugotrajni učinak zahvaljujući revolucionarnom Hydrolock sustavu utemeljenom na provitaminu B5, koji se koristi i za liječenje sindroma suhog oka. Na taj način pomaže zaštititi oči od gubitka vlage i pruža dugotrajni učinak.
Osim provitamina B5 tekućina sadrži i Sorbitol, sastojak koji na sebe veže vlagu. MicroBlock antibakterijska posudica, koja ide uz svako pakiranje Solocare aqua tekućine, napravljena je od specijalnog materijala koji u sebi sadrži antibakterijske ione srebra pa se u dodiru s dnom MicroBlok posudice uništavaju mnoge vrste bakterija i mikroorganizama.
Voditi brigu o kontaktnim lećama sa Solocare aqua je vrlo jednostavno. U nastavku donosimo dva načina kako koristiti Solocare aqua:
* Prvi i bolje preporučiv način je ostaviti leće u otopini četiri sata ili preko noći bez trljanja i ispiranja.
* Drugi način je kraći, traje samo pet minuta. Leću je moguće trljati deset sekundi i ostaviti u posudici pet minuta. Nakon isteka tih pet minuta, leća je spremna za nošenje.
Leća držana u Solocare aqua otopini zadržat će i do 90 % više hidratacije u odnosu na leće držane u nekoj drugoj tekućini.
Pakiranje od 90 ml je praktično za putovanje (pogotovo avionom, jer količina manja od 100 ml smije u ručnu prtljagu).

www.monokl.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI