OCIJENI

Trajno uklanjanje dlačica laserom

Objavljeno: 26.3.2021. 15:51

Glatka koža bez dlačica već je odavno sinonim za ljepotu žene pa nije ni čudno da dlačice na tijelu zamaraju svaku ženu. Štoviše, smatra se da žena tijekom svog života prosječno uklanja dlačice između 10.000 i 15.000 puta. Pritom često nastaju upale, urasle dlačice, javljaju se pigmentacije i ožiljci. Dakle, cijeli proces je puno složeniji i zamorniji nego se čini na prvu.

Srećom, razvojem tehnologije i znanja, danas je dostupno rješenje za trajno uklanjanje dlačica.

To rješenje je, pogađate, laser za trajno uklanjanje dlačica. Laser sa SHR tehnologijom za trajno uklanjanje dlačica ima programe za sve tipove kože. Ovaj laser omogućava izrazito brze tretmane, koji zahvaljujući laserskoj površini nastavaka traju čak i dvostruko kraće, a sigurniji su od svih drugih metoda zbog izuzetno efikasne metode hlađenja koju omogućuje SHR tehnologija.

Koje su još prednosti SHR tehnologije?

Dok se prije radio samo jedan laserski prijelaz preko dlačica, sa SHR tehnologijom se radi znatno više prijelaza s ponavljajućim impulsima niže energije, čime se dlačica temeljitije uništi i čime se postiže znatno bolji rezultat. Ujedno se i smanjuje rizik od spaljivanja kože.

Također, visoka tehnologija omogućuje i hlađenje površine kože, čime se omogućava udoban tretman uklanjanja dlačica.

O kvaliteti i sigurnosti SHR laserske tehnologije potvrđujui same brojne kliničke studije i znanstveni radovi, koji nedvojbeno dokazuju da je SHR tehnologija najefikasniji i najsigurniji način trajnog uklanjanja dlačica. 

Što je sljedeće?

Sljedeći korak jest da se naručite za tretman uklanjanja dlačica u BeBa Beauty centru u Splitu, kozmetičkom centru poznatom po sigurnim i visokoučinkovitim kozmetičkim tretmanima. Za tretman uklanjanja dlačica laserom se možete naručiti putem linka, a na web stranici pronađite i druge kozmetičke tretmane koji će vam uljepšati i olakšati život.

OCIJENI