OCIJENI

Webshop odjeća za trudnice, dojilje i bebe

Objavljeno: 9.3.2021. 16:54

Želite se osjećati udobno za vrijeme trudnoće i majčinstva, ali ipak i elegantno i glamurozno? U nastavku teksta pogledajte nekoliko savjeta za stiliziranje te prekrasne faze života - trudnoće i majčinstva. Webshop Šta će bit – sve za trudnice se pobrinuo za vas!

Čari trudnoće i majčinstva

Kada kažu da vas trudnoća i majčinstvo promjeni iz temelja, nisu se šalili. Mijenja se vaša fizionomija, ali i percepcije sebe i okoline. Cijelo razdoblje od trudnoće, prvih koraka djeteta pa do kasnijeg majčinstva je zaista kompleksno i predivno iskustvo. Žensko tijelo postaje predivno bez obzira na sve nesavršenosti. Iako je vaše tijelo postalo utočište i mjesto razvoja malog ljudskog bića, ono je i dalje temelj vašeg izražaja stila i karaktera. Stil je neizostavan dio života, bio on jednostavan, kompleksan, glamurozan ili udoban. Kakav god da modni izričaj jest, osoba mora prštati od samopouzdanja i ugode.

         
©️Seraphine  hoodie                                                   ©️Seraphine grudnjak od bambusa

Promjenjivost mode i odabir unikatnog stila 

Danas se više nego ikada može primijetiti šarolikost i raznovrsnost stila koji dopušta sve. Možete kombinirati što god želite i kako god to želite jer postoji određeno poštovanje jedinstvenosti baš vašeg modnog izričaja. Misija upravo mnogih dizajnera jest slavljenje te individualnosti i samoizražavanje. Tako Claudia Miličević, poznata pod brendom Šta će bit? nastoji ostvariti kolekciju za majčinstvo koja je cjenovno pristupačna, kvalitetno izrađena od izvrsnih materijala i prije svega udobna, kako bi se trudnice i majke mogle osjećati odlično i u isto vrijeme glamurozno. Dobavljač je ©️Seraphine, svjetski poznat dobavljač za trudničku i majčinsku odjeću.


Novu kolekciju koja je spremna za proljeće/ljeto 2021 možete pronaći na linku.

         
                    ©️Seraphine haljina s pedreriai remenom                                   ©️Seraphine haljina

Poznata dizajnerica Claudia Miličević, koja je surađivala s brojnim svjetskim dizajnerima, specijalizirana je za print dizajn i rad s različitom tkaninom, a dosjetila se kako uskladiti udobnost i moderne trendove u kreiranju odjeće za trudnice i dojilje. Prema tome, razvila je nekoliko kolekcija poput:
Jednostavnost i praktičnost na prvom mjestu

Šta će bit? - webshop za trudnice vole mame širom svijeta! Prodaje se u Europi i svijetu i nadahnjuje žene da provedu čarobne trenutke svoje trudnoće i majčinstva u brizi za sebe, svoje tijelo i svoj stil. Srećom, sad i vi možete biti jedne od njih.

OCIJENI