OCIJENI

Renovirate kupaonicu? Otkrivamo trgovinu za vas!

Objavljeno: 9.3.2021. 12:57

Renovacija kupaonice vrlo je važan i delikatan posao. Iako nije glavna prostorija doma, svakako je nezaobilazna i u istoj provodimo vrijeme, kako mi tako i naši ukućani ili gosti, svaki dan iznova. Uglavnom su kupaonice manjih dimenzija, ali je u tom malenom prostoru potrebno pronaći mjesto za nekoliko važnih elemenata.

Kada su u pitanju važni elementi koje kupaonica sadrži, donosimo spisak nekolicine njih na koje nikako ne smijete zaboraviti! Dobra je vijest da ih sve možete pronaći u vrsno opremljenoj prodavaonici - TUŠ d.o.o. Trgovina vodoinstalacijama, sanitarijama i keramikom. Kako biste uštedjeli vrijeme i novac, najbolje se uputiti u poslovnicu gdje ćete sve potrebno pronaći na jednome mjestu.
 

Keramičke pločice

Budući da je keramika neizostavni dio kupaonskoga interijera, potrebno je posvetiti posebnu pažnju prilikom kupnje i odabira istoga. Keramičke pločice svakako su jedna od prvih stvari koja će utjecati na prvotni dojam kupaonice, a različiti dizajn, boja i oblik pločica omogućuju da pronađete one koje se najbolje uklapaju u vaš stil!
 

Tuš kada ili tuš kabina?

Prilikom preuređivanja kupaonice, morate donijeti i neke važne odluke. Jedna od prvih s kojom ćete se susresti je – tuš kada ili tuš kabina? Kako svaka od opcija ima svoje prednosti, izbor ostaje apsolutno na vama. Vodite računa o prostoru koji će element zauzimati, načinu čišćenja i održavanja istoga.

Kade

Iako su tuš kade i tuš kabine preplavile tržište, mnogi se od nas ipak odlučuju za kadu. Ako je vaša kupaonica nešto većih dimenzija, a vi ste ljubitelj opuštanja u toploj, pjenušavoj vodi – kada je pravi izbor za vas!
 

WC poklopci

Na WC poklopce ne smijete zaboraviti prilikom uređenja kupaonice. Na tržištu su sve prisutniji WC poklopci različitih dezena i boja: šareni, slikovni, grafički, jednobojni… Iako naizgled ne veliki ili važan dio kupaonice, svakakomože utjecati na estetiku i dimenziju iste.

Ogledala

I zadnje, ali nikako manje važno – ogledalo. Ogledala su od izuzetna značaja zbog svoje funkcionalnosti: otvaraju prostor, estetski ga nadopunjuje te čini kompaktnim. Bilo da volite pompoznija ili jednostavnija ogledala – zasigurno ćete pronaći onaj po svome ukusu.

Foto: Freepik

OCIJENI